isfya

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/01/2013 | 00:09 | מאת: יוסף

בבקשה יש לי עוד שאלה בנוגע לאימא שלי בת 76 יש לה בעיות באוזניים בזמן האחרון הייתה לה ירידה משמעותית בשמיעה לקחתי אותה לאף אוזן גרון ששלח אותנו לעשות סיטי בצילום התגלה שיש לה מוגלה באוזן נתן לה חומר לעשות נקיונות והוא אומר שלא ניתן לעשות לה כלום בגיל הזה לקחתי אותה לאוטונורולוגיה גם לא מצאו כלום אני מודאג כי היא נופלת הרבה מפחד שהיא תקבל מכה רצינית מכול הנפילות האלו שיווי משקל ?(לפני בערך עשר שנים עברה ניתוח באוזניים) מודה לכול מי שייעץ לי בנושא...

שוב שלום לך, אין כל קשר לגיל ! בעיית מוגלה באוזן יש לפתור על ידי אנטביוטיקה מתאימה וניקוז האוזן מההפרשות האוזן התיכונה. רופא אף אוזן גרון מומחה טוב צריך לדעת זאת.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)