האם מותר לצלול לאחר פציאליס (BELLS PULSY)

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

07/01/2013 | 11:23 | מאת: זוהר

שלום, לפני למעלה משנה חטפתי פציאליס. מאז המצב התייצב ונותרו לי "שאריות" של חיכוך עקום, עין ימים מתכווצת בחיוך. שאלתי - האם מותר לצלול לאחר פציאליס? האם הלחץ על העצב יכול לגרום לחזרת הוירוס בשנית? מציין שנפגעתי מהוירוס לאחר טיסה לחו"ל בה הייתי מקורר. תודה זוהר

שלום לך זוהר, כללית אין בעייה אך כמובן כל מקרה יש לבחון לגופו תרתי משמע. כמה סיבות עלולות להביא לתסמונת זו וכדאי להתייעץ עם הנוירולוג שלך. במידה ואתה כבר צולל הרי שאתה צריך לדעת שאין חשש מהלחץ, כמובן צולל צריך לדעת להשוואת לחצים ואז אין כל בעייה. אם אתה לפני קורס צלילה מן הראוי שתיבדק אצל רופא נוירולוג המבין בצלילה. רצוי רופא צלילה.

09/01/2013 | 09:43 | מאת: זוהר

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)