טיניטוס - טינטון .

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

23/12/2012 | 14:16 | מאת: צבי בר

יש לי צלילים ורעשים קבועים באזניים ובראש במשך היום והלילה,,, ניסיתי למצוא פתרונות לבעיה המטרידה כגון : דיקור סיני, תרפיות למיניהן , כדורים וכד'. לצערי הרב אני נאלץ להשתמש בכדורי שינה כדי להרדם, שאלתי היא- האם טיפול בתא לחץ יכול לעזור במקרה זה. אודה לכב' על תשובתו ! וכן, כיצד לקבל הפניה ע''י הקופה...

שלום לך צבי, נושא הטיניטוס וטיפול בתא לחץ הוא נושא מורכב ושנוי במחלוקת. בחלק מהמקרים טיפול בתא לחץ עשוי לעזור מאוד, במיוחד מקרים כתוצאה מחבלת רעש ובמידה והטיפול מתחיל בסמוך לזמן הפגיעה. ישנם דיווחים גם על תוצאה טובה במקרים כרוניים. במאגרי המידע בנט. תוכל למצוא חומר אם תכתוב - HBOT and Tinitus . אינדיקציה זו כשמה אינה בסל השירותים ועל כן לצערי לא תוכל לקבל הפנייה מהקופה. באשר לאובדן שמיעה פתאומי יש כיום יותר ויותר הוכחות ליעילות הטיפולית בתא הלחץ ורופאי א.א.ג מפנים לטיפולים למרות שעדיין גם הוריה חשובה זו לטיפול בתא לחץ, עדיין אינה בסל. התקשר למידע נוסף - 048377851 או 048377812

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)