לא מצליחה לפמפם באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/10/2012 | 20:15 | מאת: ליבי

לאחר דלקת בסינוסים שפרסמתי בפורום וענית לי, הגודש באף עבר, האוזניים נקיות. לקחתי סינופד וטיפות אף אבאמיס וטלפאסט נגד אלרגיה.. עדיין כאבי ראש ואני לא מצליחה לפמפם באוזן אחת? הרופא אמר שיש לי עיבוי בריריות עדיין. עיבוי קל. אני יכולה לצלול. אבל הוא רוצה שאחכה עם זה. כיצד פותרים חוסר יכולת לפמפם באוזן שמאל? האוזן נפתחת ויש רשרוש רק באוזן ימין. האם לחזור שוב אל הרופא שיבדוק לי בעת פמפום, מה קורה עם עור התוף של אוזן שמאל?

06/10/2012 | 20:23 | מאת: ליבי

האם כשאני הולכת לרופא צלילה, אני צריכה רופא א.א.ג? כי ברשימה של ההתאחדות אין רופא כזה במרכז:(

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)