קורס צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

28/09/2012 | 05:43 | מאת: דוד ברקת

חברתי, בת 62 אחרי ניתוח להסרת מנינגיומה גדולה טמפורלית שמאלית שנערך ב 18.7.2011 אין שארית גידולית. בEEG מ9/2012 : איטיות פרונטו טמפורלית שמאלית קלה עד בינונית לא קבועה. האם היא יכולה לצלול. תודה

שלום לך דוד, מידע רב חסר על מנת לענות על שאלתך,על חברתך לעבור בדיקות והערכה ספציפית לגבי אפשרות צלילה אצל נוירולוג שהוא גם רופא צלילה. ממליץ על פרופ' קרלוס גורדון במחלקה הנוירולוגית בבית החולים מאיר שבכפר סבא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)