צלילה לאחר צינטור

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

22/09/2012 | 18:01 | מאת: תומר

אני בן 64, לאחר צינטור בשנת 2006 ובעל ותק של 35 שנות צלילה. מאז 2006 איני צולל אך מבצע פעילות גופנית יומיומית ושומר על תזונה דלת שומנים ומשקל נמוך. אשמח לדעת האם עליי לבצע בדיקות מיוחדות לפני כן?האם יש איסור על צלילה לאחר צינטור וסטנט קבוע? אמ לא האם יש מגבלת עומקים? תודה רבה וחתימה טובה.

שלום לך תומר, המשך פעילותך כצולל מותנת בתוצאות בדיקות אצל רופא קרדיולוג שהוא גם רופא צלילה שיבצע הערכה לגבי המשך כשירותך הרפואית לפעילות כצולל ספורטיבי. ממליץ שתפנה אל פרופ' אילן גולדנברג בתל השומר - 03530368. בכל מקרה במידה ותמצא כשיר רפואית, ממליץ לך לעבור לצלילות ניטרוקס. בהצלחה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)