local hyperbaric oxygen therapy for ent diseases

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/06/2003 | 19:13 | מאת: ותד וסים

ד"ר מלמד שלום ! טיפול בחמצן היפרברי עוזר בהרבה מקרים ומחלות זיהומיות כרוניות, יש ספרות מדעית על טיפול היפרברי מקומי( פצעי לחץ וכדו"מ ) אני מעוניין לשמוע את דעתך על אפשרות טיפול דומה קרי מקומי למחלות זיהומיות ברפאות א.א.ג perichndritis, malignant otitis externa . אשמח לשמוע את הערותך בטלפון 064-706781 או בכתובת [email protected]

22/06/2003 | 13:37 | מאת: מירי בשם דר' מלמד

ניצור קשר טלפוני עפ"י בקשתך.

19/09/2007 | 16:31 | מאת: shim

האם טיפול HYPERBARIC יכול לעזור לנזקי הקרנה בגידול במוח??

22/02/2010 | 09:38 | מאת: גלית שמיר

ראיתי מאמר באנגלית שאולי יעזור... http://www.hyperbaric-oxygen-info.com/necrosis.html

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)