לחץ באוזן שלא עובר, אחרי צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

13/08/2012 | 21:21 | מאת: אמא של

שלום בני בן 15, גמר בשבת (לפני יומיים) קורס צלילה (2 כוכבים) עם כאב באחת האזניים, הכאב בסך הכל משתפר, אבל היום נוסף מידי פעם אבחת כאב חזקה שעוברת אחרי כמה דקות, אם בעקבות מגע חיצוני או בעקבות רעש חזק. רעיונות מישהו?

שלום לאמא של.. הסיבות לתלונות שתיארת יכולות להיות סיבות שונות הקשורות בעיקר בחוסר איזון לחצים באוזן תיכונה בעת הצלילות, במיוחד שמדובר בצולל לא מנוסה בעת קורס. לפנות לבדיקת רופא א.א.ג. מומחה, רצוי שמבין בנושאי הצלילה, רצוי לעשות זאת בהקדם ובמידת הצורך גם בדיקת שמיעה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)