לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

13/08/2012 | 16:23 | מאת: מאור

שלום ד"ר יש לי לחץ דם גבוה ואני לא מטפל בו האם אני יכול לעבור קורס צלילה כוכב 1?

שלום לך מאור, ראשית אין לזלזל בממצא של לחץ דם גבוה, יש לבדוק סיבה ובמידת הצורך לטפל עד איזון קבוע של לחץ הדם. באשר לקורס צלילה, כללית, לחץ דם מאוזן על ידי תרופות מתאימות אינו מהווה גורם מונע לצלילה ספורטיבית. כל מקרה לגופו, במיוחד כאשר מדובר בצולל מתחיל!! יש להיבדק על ידי רופא מומחה שהוא גם רופא צלילה שיקח בחשבון את המצב הכללי כולל סוג התרופות הנדרשות לאיזון לחץ הדם.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)