צלילה וחרדות

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

31/07/2012 | 22:24 | מאת: דורון

שלום ד"ר מלמד, מזה לפני כ 8 שנים אובחנתי כסובל מחרדות ומאז אני נוטל את התרופה ציפרלקס, כל עוד אני שומר על איזון תרופתי אינני סובל מחרדות ביומיום כלל. הייתי מעוניין לדעת האם אוכל לעשות קורס צלילה 2 כוכבים? תודה

שלום לך דורון, כללית קשה להשיב על שאלתך, ספציפית לראייתי הבעייה אינה כל כך "רפואית" אצלך אלא תפקודית מתחת למים. אתה צריך מדריך צלילה מקצועי וטוב כחונך שיתחיל איתך בבריכה עם תרגילים שונים בהם יהא ניתן להיווכח עד כמה אתה מרגיש בטוב במדיום המימי ורק לאחר מכן יהא ניתן להחליט עם יכול אתה לעבור את הקורס.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)