צלילה לאחר דלקת אוזניים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/07/2012 | 20:26 | מאת: גילה

אני לפני קורס צלילה שיתחיל ביום ראשון הקרוב - כוכב 1 בתחילת השבוע הזה כאבה לי האוזן נבדקתי ע"י רופא משפחה וקיבלתי טיפות דזורן אחרי כיומיים הפסיק הכאב , היום נבדקתי בשנית ע"י הרופא אך בגלל חסימה של שעווה/מוגלה לא ניתן היה לראות את מצב עור התוף - האם אני כשיר לצלילה? האם עלול להיגרם נזק בלתי הפיך עם העשה את הקורס? בקיצור האם שבוע של טיפול זה מספיק?

שלום לך גילה, כמובן שלא ניתן לומר ספציפית ללא בדיקה, כללית, הזמן מעט קצר במידה והייתה אכן דלקת. ניתן לנסות , במידה ויהא קושי בהשוואת לחצים לא להתעקש ולצאת מהמים! לשים טיפות אף לאחר היציאה מהמים ולדחות את הקורס למועד בו תהא החלמה מלאה שתאושר על ידי בדיקה.

08/05/2019 | 00:30 | מאת: סתם מישהי

מסוכן לשים טיפות אף ולצלול, עלול ליצור חסימה ובעיה בהשוואת לחצים.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)