כאבים אחרי טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

17/06/2012 | 12:11 | מאת: רוית

ד"ר יהודה מלמד שלום רב! שמי רוית ואני סובלת למעלה משש שנים מפגיעה עצבית ככל הנראה, לאחר טיפול שיניים, הפגיעה מתאפיינת בכאב. שאלתי היא האם טיפול בתא לחץ יכול לעזור במקרה הנ"ל? תודה רבה ושבוע טוב

שלום לך רוית, לא ניתן להשיב על שאלתך מבלי לדעת אבחנתית סיבת הכאב, למשל יש מקרים שטיפול בנשימת חמצן בתנאי תא לחץ עשויים להפחית כאב על רקע בצקת כרונית בעקבות טיפול שיניים, אך לא ניראה לי כי זו האבחנה במקרה שלך לאחר שש שנים מהטיפול. מן הראוי להגיע קודם כל לאבחנה, בדיקות כמו MRI ואחרות.

17/06/2012 | 17:05 | מאת: רוית

אם מדובר בנוירומה? תודה על התשובה המהירה

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)