מרפק רדום חלקית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

08/06/2012 | 21:09 | מאת: שי

היום צללתי צלילת מכלים בעומק 6 מטר למשך שעתיים. לאחר ארבע שעות מסיום הצלילה הרגשתי שמרפק ימין חצי רדום.כמו מקום שהיה רדום והתעורר ב 90 אחוז. האם יש חשש לדקומפרסיה למרות העומק הרדוד של הצלילה? מה לדעתך יכול לגרום לתופעה? בתודה, שי

שלום לך שי, במידה ואכן עומק הצלילה לא עלה על 6 מטר לא נחשפת למחלת הדקומפרסייה. בגד צלילה הלוחץ באזור בית השחי או מעל המרפק עלול ללחוץ על איזור ההולכה העיצבית ולתת סימנים אלה. במידה וזו הסיבה הסימנים יחלפו מאליהם.

09/06/2012 | 11:58 | מאת: שי

חלפו 24 שעות האזור עדיין רדום חלקית ללא שינוי. בכל אופן תודה רבה על התשובה והתגובה המהירה. הרגעת אותי. שבת שלום.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)