על הים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/05/2012 | 18:25 | מאת: נפטון

שלון ד"ר יהודה מלמד. בכוונתי לתכנן צלילה חוזרת לפני צהרי יום: צלילה ראשונה לעומק של 24 מטר ולמשך 40 דקות. צלילה שניה לעומק 24 מטר למשך 70 דקות. אבקש המלצתך למשך ההפסקה מחוץ למים בין שתי הצלילות. ברצוני לציין כי אני אמור לטוס למחרת הצלילה בטיסה בין לאומית למשך כ 5 שעות והנני אישה בת 40. בתודה מראש. נפטון

שלום לגב' נפטון, כללית, תכנון צלילה אמור להילמד לפרטים בקורס הצלילה על פי טבלאות, כולל אפשרויות שונות של זמני הפסקה. זאת בנוסף ללימוד השימוש במחשב צלילה שאינו במקום הטבלאות אלא בנוסף להן. אין הפורום המקום לכך. חשוב לזכור שאין לטוס 24 שעות לאחר צלילה המחייבת הפסקות דקומפרסייה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)