טיפול בתא לחץ לאחר הקרנות לאחר ניתוח להוצאת גידול

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/11/2010 | 22:38 | מאת: לאה

ד"ר מלמד שלום אני פונה אליך לאחר ששמעתי את הראיון איתך בגל"צ אצל יעקוב אגמון, והבנתי שייתכן מאוד שהטיפול בתא לחץ יכול לעזור לבעלי. בעלי, איתן יריב (פנסיונר של צה"ל), בן 62, עבר 4 ניתוחים (בשנים: 1998, 2000, 2005, 2008) באיזור הראש, הצוואר והפנים להוצאת גידול סרטני וקיבל כטיפול משלים הקרנות וכימותרפיה. מכיוון שבאיזור הצואר הוא עבר הקרנות חוזרות, נוצרה כוויה קשה ולמרבה המזל האזור נרפא די יפה חיצונית, אך הכוויה הפנימית מציקה לו. אשמח מאוד להעביר לך פרטים מדוייקים יותר במידת הצורך. אנא הודע לי לאן עלי לפנות ע"מ ליצור איתך קשר לבירור מעמיק של אפשרויות הטיפול. בתודה מראש

שלום לך לאה, אכן טיפול יעיל ביותר לניזקי קרינה ריפואית לרקמה בריאה הינו הטיפול בעזרת מינונים גבוהים של חמצן בתא לחץ. הטיפול הינו בסל השירותים של משרד הבריאות והקופה המבטחת חייבת לתיתו לחולה הנזקק! במקרים רבים הטיפול עשוי להביא להחלמה מלאה גם אם הקרינה הריפואית הייתה שנים רבות מאוד לפני פרוץ הסימנים. לפרטים אנא התקשרי למרכזנו שבחיפה - 048377851 או 048377812 או למרכז תא הלחץ באסף הרופא שבצריפין.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)