פצעים קשיי ריפוי - בקשה לעזרה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

01/04/2003 | 23:30 | מאת: ישראל

שלום ד"ר מלמד, אני פונה אלייך בבקשת עזרה דחופה! אבי בן 73, סובל מסכרת (לא חריפה) ועישן שנים רבות. לפני כשלושה חודשים לערך החלו להופיע באצבעות רגליו פצעים, אשר שום משחה וכיו"ב לא ריפאו אותם עד היום. פצעים אלו גורמים לאבי כאבי תופת ומקשים על הליכתו, וחלק מאצבעותיו אף החלו להכחיל. בבדיקת דופלר הוברר שיש חסימות דם ברגליו. האם תא לחץ יכול להערכתך לעזור לאבי, ואם כן האם תוכל לעזור לנו לזרז את מתן הטיפול הנ"ל לאבי. (מספר הפלפון שלי הוא 715830-053) תודה רבה ישראל

01/04/2003 | 23:57 | מאת: דר' יהודה מלמד - מנהל הפורום

שלום לישראל, כפי שתראה בתשובותי הקודמות לשאלות דומות בפורום, אביך צריך להשלח לבדיקה אשר תיתן מידע לגבי מצב זרימת הדם בכלי הדם הקטנים ! בכף הרגל יחד עם בדיקת אפשרות מצב חמצון הרקמות בסמוך לאזור הפצעים. הבדיקה נעשת במרכזנו שבחיפה או במרכז ההיפרברי שבאסף הרופא. בהתאם לתוצאות בדיקה זו והערכה קלינית של מצב הפצעים אפשר יהיה לדעת האם הטיפול המשולב בתא הלחץ יכול להביא לזירוז הריפוי ומניעת אפשרות קטיעה או הכרח קודם לביצוע מעקפים לשיפור זרימת הדם. הבדיקה והטיפול במידה ואביך ימצא מתאים, נמצאים בסל השירותים ורופאי הקופה אליה אביך שייך צריכים לדעת זאת ומחוייבים לאפשר ביצוע הבדיקה ובמידת הצורך את הטיפול. למידע נוסף אתה מוזמן להתקשר - 048377851 .

10/10/2006 | 05:17 | מאת: flop

If you slots http://education.siggraph.org/Members/alex22/slots-81.html seven horse number paint!

10/10/2006 | 05:17 | מאת: flop

If you slots http://education.siggraph.org/Members/alex22/slots-81.html seven horse number paint!

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)