האם ייתכן שנגרם נזק מתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

10/03/2024 | 06:51 | מאת: סיון

שלום, לאחרונה התחלתי טיפולים בתא לחץ (בעיות זכרון ומגרנות), עשיתי 10 טיפולים בינתיים והכל בסדר. בטיפול האחרון בשניות הראשונות שהתא החל לפעול הרגשתי חום עז באוזן שמאל שהקרין למצח (שרף מאוד) לחצתי על האוזן חזק מאוד ואחרי כ 10 דקות הכאב נעלם והאוזן נישארה סתומה לאורך כל הטיפול. בסיום האוזן לא השתחררה ונישארה סתומה. מה יכולה להיות הבעיה? היום 5 ימים אחרי האוזן עדין סתומה ויש לי מחר טיפול נוסף האם כדאי לעשות? או להפסיק? אני יודעת לעשות השוואת לחצים ואף פעם לא היתה בעיה. תודה

שלום לך סיון, לפי תאורך אכן מדובר בבעית איוורור האוזן התיכונה, טיפול יעיל עשוי להינתן עם טיפות אף. במידה והאוזן לא משתחרררת פני לרופא המטפל בתא הלחץ, ואל תכנסי שוב לתא לפני שהבעיה תיפתר. במידה ולא נפתרה יש ךפנות לרופא א.א.ג. מומחה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)