שימוש בשוטף סינוס מדמה צלילה?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

30/01/2024 | 12:13 | מאת: אלון

היי ד״ר השתמשתי בשוטף סינוסים (FLO SINUS CARE) וכנראה לחצתי חזק מידי והרגשתי ישר את האוזניים האימות וצפצופים והייתה ירידת שמיעה יכול להיות שגרמתי לפגיעה באוזן כמו בעת צלילה? תודה

שלום לך, איני מכיר "שוטף סינוסים", קרוב לוודאי שמכיל חומר שמייבש ריריות כמו טיפות אף. אין כל קשר ל"פגיעות צלילה". כנראה חלק מהתרסיס נכנס דרך המעבר גם לאוזן תיכונה ולכן הסימנים. אם אכן יש ירידה בשמיעה כדאי לפנות לרופא א.א.ג.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)