צלילה ואוזן פנימית.

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

29/01/2024 | 10:46 | מאת: מאיר

שלום ד״ר אני חדש בצלילה ורציתי לדעת האם צלילה יכולה לגרום לבעיות באוזן הפנימית ולא רק התיכונה ולהוביל לאובדן שמיעה עצבי תודה רבה

שלום לך מאיר, בהחלט כן, ותקצר היריעה כאן להסבר מקיף. אי שוויון לחצים בעת ירידה לעומק בצלילה וגם עליה, עלול להביא לחבלת לחץ גם באוזן הפנימית. גם בעיית הדקומפרסיה עלולה להביא נזק לאוזן פנימית. בידע תובנה ושמירה על הכללים אפשר לצלול בבטחה ובהנאה. פנה למדריך ולספרות הדרכה בנושא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)