תא לחץ _ מכשיר ריאוקסי

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/01/2024 | 00:12 | מאת: יוני

שלום דוקטור מה הינך חושב על מכשיר ריאוקסי המתימר לעשות עבודה דומה לתא לחץ האם מכשיר זה עושה עבודה בדומא לתא לחץ ? והאם הוא מתאים לפתרון בעיה של הפרעת דחק פוסט טראומטית _ דיסוסאציה ? או שחבל על הכסף ורק מ2.0 זה עושה את העבודה ,תודה רבה..

שלום לך יוני, עדין איני בקי מספיק בסגולות המכשיר הזה אך יודע אני כי לא יתכן מבחינה פיזיקאלית כי המכשיר יכול לגרום לחמצן להתמוסס בדם והובלתו בכמות שהיא פי 10 ויותר מרווית ההמוגלובין כפי שעושה נשימת 100% חמצן בתא לחץ. , כך שבוודאי אין המכשיר יכול להחליף טיפול בתא לחץ !! ומי שאומר זאת אינו בקי בחוקי יסוד בפיזיקה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)