איזו מסיכה עדיפה לתא לחץ ביתי

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

26/12/2023 | 19:57 | מאת: ארן

איזו מסיכה הכי טובה לתא לחץ ביתי. האם זו המכסה את האף והפה או הצינורית לנחיריים?

שלום לך, "תאי לחץ ביתיים" ב 1.3 או ב 1.4 ATA עם "צינורית לנחיריים" אינם מתאימים לטיפולים רפואיים בהוריות הטיפול המקובלות ברפואה ההיפרברית!! ברפואה ההיפרברית הלחץ החלקי של החמצן חייב להיות בין 1.5 ATA ל 2 ATA ויותר בהתאם להוריות הטיפול ובמקרים מסוימים מאוד אף 3 ATA.

27/12/2023 | 13:21 | מאת: ארן

אני מחדד את השאלה לגבי תא לחץ ביתי 1.5.

מסכת פה ואף מותאמת, או ברדס הנותנים 100% חמצן בלחץ הסביבה והפליטה עדיף שתהא מחוץ לתא. אחוז החמצן בתוך התא אסור שיעלה על 23% מפאת סכנת התלקחות.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)