אוזן שמאל צלילה וזריקה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/12/2023 | 21:54 | מאת: גיא

צללתי לפני חודש במקסיקו, היו לי כאבי אוזניים והלכתי לבי"ח לקבל טיפול ולקחתי זריקה של סטרואידים כדי להחליש את המערכת החיסונית לירידת הדלקת. חזרתי ארצה ובדקתי את האוזניים שוב, הרופא אמר שאין משהו רציני ואולי רק דלקת קלה. עכשיו אחרי שבוע שוב כואב לי ויש תחושת כאב בעת בליעה או בעת הזזה של הראש, אין צלילים או טינטונים. השאלה שלי היא מה עלי לעשות כדי לטפל בזה?, ומה פשר העניין?, מדוע עדיין כואב?, אציין כי מאז לא נהיה לי לכלוך או שכבת שעוות דונג באוזן ולא היה מה לנקות, לפני-כן היה המון יחסית לעתים תכופות. תודה, גיא

שלום לך גאי, מן הראוי שתיבדק אצל רופא מומחה לאף אוזן גרון שיתן אבחנה וטיפול.. כללית, כאבי אוזניים מיד לאחר צלילה מקורם באי שיוויון לחצים, הטיפול המיידי עם טיפות אף, בדרך כלל פותר את הבעיה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)