צלילה לאחר מחלת דקומפרסיה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

09/12/2023 | 13:08 | מאת: אור

שלום צללתי עם אוויר לעומק 30 מטר ובצעתי בשל תקלה עליה יחסית מהירה ללא חניית דקומפרסיה. המשכתי קצת לפדל מעט מעל פני המים ולאחר מספר דקות צללתי שוב לעומק של עד 10 מ' והשלמתי את חניית הדקומפרסיה. לאחר הצלילה הרגשתי מעין נימול באזור אגודל יד ימין שעברה לאחר כשעתיים וכאב ראש שגם הוא עבר לאחר מספר שעות, ומאוחר יותר בערב היה מעין כתם אדמומי באזור האגודל. לציין שלאחר הצלילה הקפדתי בשתייה מרובה. רציתי לדעת תוך כמה זמן אפשר לחזור לצלול לאחר סימפטומים שפרטתי ?

ערב טוב אור, על מנת לענות על שאלתך יש צורך בתיחקור מדוקדק מאוד של הצלילה, סיפור הצלילה, זמן תחתית, זמן הופעת סימנים ועוד, תיחקור שאינו אפשרי במסגרת הפורום. פנה לרופא צלילה, רצוי בכיר שיבצע את התחקיר לפרטיו. רשימת רופאי צלילה תוכל להוציא מאתר רשות הצלילה. ד.א. "הכתם האדמומי בקצה האגודל אינו קשור, כאב הראש עלול להיות קשור.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)