כאב בחזה יומיים לאחר צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/10/2023 | 08:04 | מאת: אתי

שלום הבת שלי בת 19 צללה עם מדריך, עומק מירבי 6 מ׳. יומיים לאחר הצלילה( שעברה בצורה תקינה ומהנה) היא התחילה להרגיש בפתאומיות כאב חד בחזה. כאב שלא עוזב אותה כבר שלושה ימים. רופא משפחה אומר שככל הנראה דלקת בשרירים. האם יתכן ויש קשר לצלילה?

שלום לך, במידה והרופא בדק אותה קלינית כיאות, האזין לריאות! החליט כי אין צורך אפילו בצילום ריאות ולאחר מכן קבע שמדובר בכאב שרירי, כניראה שהוא צודק וזה לא קשור לצלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)