אני בן 67 עישתי עד לפני כמה שנים עישון כבד במשל 35 שנה. מרגיש קושי נ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

01/10/2023 | 13:29 | מאת: אפרים

נימצאה ירידה בדיפוזיה ל 64% אמפיזמה בפסגות. הריאות נמצאו נקיות וכניסת אויר תקינה. האם מותר לי לעבור טיפול בתא לחץ?

שלום לך, כללית, אכן בממצא שכזה קיים חשש לחבלת לחץ ריאתית במידה והטיפול בתא הלחץ ובעיקר הורדת הלחץ אינה נעשת על ידי איש מקצוע. במקרים כגון אלה צריך לשקול האינדיקציה הטיפולית לעומת דרגת הסיכון שתוערך על ידי רופא ריאות לאחר בדיקת תיפקודי הריאות.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)