צלילה בריאות ותאי לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

26/09/2023 | 00:31 | מאת: אלחנן

היי האם לצלילה ספורטיבית (כולל צלילה עם תערובת נייטרוקס) יש יתרונות בריאותיים כל שהם? האם בתנאים מסויימים היא יכולה לדמות או להחליף טיפול בתא לחץ?

שלום לך אלחנן, לצלילה ספורטיבית יתרונות בריאותיים אדירים במיוחד בהקשר שילוב בריאות הנפש ובריאות גופנית. קצרה היריעה להרחיב על כך בפורם, כל אוהב צלילה יוכל להסביר לך. ממש לא מחליף טיפול בתא לחץ בהוריות רפואיות מוכחות!! תערובות ניטרוקס במקום אוויר דחוס מומלצות לצוללים בגילאים מעל 40 -50 למניעת חשיפה לבעיות דקומפרסייה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)