האם מסוכן לצלול לאישה במחזור

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

12/09/2023 | 15:44 | מאת: אנה

שלום אשמח לדעת האם יש דיווחים על מחלת דקומפרסיה בגלל צלילה במחזור? האם באמת מסוכן לצלול בזמן המחזור? תודה

שלום לך, לא מסוכן לצלול בעת מחזור במידה ושומרים על כללי הבטיחות ! אכן יש גורמים רבים המשפעים על חשיפה למחלת הדקומפרסייה גם בתחום הטבלאות, כמו מאמץ יתר, התיבשות ועוד, ביניהם גם צלילה בעת מחזור. על כן כדאי בעת מחזור לצלול צלילות שאינן מחייבות דקומפרסייה, רצוי לא צלילות עמוקות מ 20 מ וזמני תחתית מתאימים.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)