כאבי בטן כתוצאה משהיה בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/07/2023 | 10:06 | מאת: איילת

שלום רב דוקטור, הבן שלי ישב כבר 35 סשנים בתא לחץ ( 1.5 בר ) , כל סשן שעה נטו ועוד חצי שעה ירידה ועליה ( רבע שעה כל צד). הבטן כואבת לו כל פעם לאחר השהיה בתא.ואז לסירוגין במשך שאר היום. לאיזה רופא מומלץ לגשת לבדיקות ( צילומי US שעשינו מטעם רופא הילדים היו תקינים). תודה, משפחת קורקין.

שלום לך, מן הראוי לשאול את הרופא המטפל בתא נלחץ, כאבי בטן אחרי טיפול בתא לחץ עלוליים להיות כמה אפשרויות , אחת מהן אירופגייה - בליעת אוויר בעת הטיפול בלחץ, (גם בלחץ "מתון" ב 1.5 ATA). מחד ומאידך בעייה משחרורו בעת ירידת הלחץ. שאל את הרופא המטפל.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)