ביטוח צלילה לבן 80 במצב בריאותי מעולה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

12/06/2023 | 10:28 | מאת: דניאל

רציתי לעשות ריענון לפני ירידה לצלילה לסיני והתברר שלא מבטחים מישהו בגילי. הופניתי לעשות בדיקות ארגומטריה. פנית לרופא המשפחה והוא אמר שהפנייה כזו יכול לתת קרדיולוג ורשם לי הפנייה. התור לקרדיולוג באזור שלי הוא לעוד כ-4 חודשים. היכן ניתן לעשות את הבדיקה באופן פרטי (בתשלום) ללא הצורך לפנות לקרדיולוג? תודה.

שלום לך דניאל, מצטער איני בקי בנוהליים של קופות החולים, (אני כבר מזמן גמלאי), לדעתי, רופא ספורט ורופא צלילה בכיר, מן הראוי שיוכל להפנות לבדיקות לשם כשירות רפואית לצלילה כולל ארגומטריה ושאר הבדיקות הנחוצות לגילאים המבוגרים. מן הראוי שכך יהיה גם עם רופא משפחה. פנה לרשות הצלילה לרופא הראשי פרופ' הלפרין.

14/06/2023 | 09:35 | מאת: דניאל

תודה רבה, השאלה שלי הייתה ללא קשר לנהלי קופ"ח. האם יש מכון בו אוכל לעשות ארגומטריה (בתשלום באופן פרטי) ללא הפנייה מקרדיולוג? ארגומטריה שתהיה מקובלת על רופא צלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)