קטרקט בעין שמאל-טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

05/06/2023 | 16:43 | מאת: יהודית

שלום רב האם תחילת קורקט בעין שמאל היא התוית נגד לטיפול בתא לחץ? מה ניתן לעשות

שלום לך יהודית, כללית, התחלת קטרקט בעדשת העין אינה מהווה התווית נגד לטיפול בתא לחץ. אך יש לדעת כי מינוני חמצן גבוהים וטיפולים רבים במיוחד עלולים להחמיר קטרקט. רופא תא הלחץ אמור לדעת זאת ולנהוג בהתאם לאינדיקציה המטופלת.

08/06/2023 | 12:11 | מאת: יהודית

מה הכוונה לנהןג בהתאם לאינדיקציה ומה ניתן לעשות. האם ניתן להגן על העיניים באיזשהי דרך?

09/06/2023 | 17:47 | מאת: יהודית

האינדיקציה המטופלת היא פיברומיאחגיה ובשבילה צריך טיפולי המשך

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)