ערפול ועמעום שבועיים לאחר צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/04/2023 | 05:17 | מאת: משה

היי, יש לי רישיון צלילה ואחרי הקורס צללתי צלילה רגילה עם חברים, שבועיים לאחר הצלילה הרגשתי כמו עמעום וערפול בראיה ובתחושה הכללית, לאחר הצלילה ובשבועיים שלאחר מכן הרגשתי מצוין ולא הייתה שום בעיה, רציתי לשאול אם יכול להיות איזהו קשר בין הצלילה לאותה תחושה ? תודה.

שלום לך משה, במידה והתסמונת שאתה מתאר החלה רק שבועיים לאחר הצלילה, קרוב לוודאי שאין כל קשר לצלילה. כללית, לגבי מקרים של תסמונת חריגה לאחר צלילה, על מנת לתת תשובה יש צורך במידע רחב הרבה יותר הכולל בין השאר פרטים על הצלילה, תחקור התסמינים וזמן הופעתם ועוד......

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)