יעוץ לפני טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

14/02/2023 | 19:08 | מאת: איילת

שלום דר מלמד, האם ניתן להגיע אליך ליעוץ באופן פרטי ? חשוב לי מאוד להגיע אליך. אודה לזימון לפגישת יעוץ. תודה, איילת

שלום לך איילת, אני כבר מזה זמן בגמלאות ונמנע מלקבל פרטית. רשמי נא שאלתך בקצרה ואנסה לעזור במסגרת הפורום.

16/02/2023 | 08:02 | מאת: איילת

בוקר טוב דר' מלמד, האם פמפום לא נכון וישיבה בלחץ 1.5 יכול לגרום לדימום מהאף וכאב באוזן ,ומה צריך לעשות במקרה של דימום? דרך אגב, אני ממשפחת קורקין. חושבת שאתה מכיר היטב.תודה רבה,איילת

שלום לך איילת, אכן מכיר ומוקיר. לגבי שאלתך, בהחלט עלול להיות דימום מהאף וכאב אוזן בטיפול שכזה במיוחד שנעשה על ידי לא מקצועי. צריך מיד לשים טיפות אף להורדת הבצקת ולשיחרור איוורור האוזן התיכונה. אם לא עוזר מן הראוי להיבדק אצל רופא א.א.ג.

16/02/2023 | 19:12 | מאת: איילת

תודה רבה דוקטור

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)