תא לחץ ומחלת מנייר, האם בטיחותי

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

25/01/2023 | 11:49 | מאת: שלי

שלום רב ד"ר מלמד. אשמח לתשובה ותודה מראש. מחודש יולי 2022 התחילו לי התקפי סחרחורות. באוגוסט אובדן שמיעה פתאומי. טופלתי בסטראודים כדורים וגם בהזרקות. השמיעה השתפרה 3 פעמים והדרדרה שוב 3 פעמים. כרגע אני שוב באובדן שמיעה לצערי. הרופא אאג שלי ממליץ על תא לחץ. האם הטיפול הזה בטוח ובטיחותי לאדם עם חשד למחלת מנייר? .............................................

שלום לך, טיפול בתא לחץ במידה ונעשה על ידי אנשי מקצוע מיומנים במרכז המוכר על ידי משרד הבריאות, אינו יכול להזיק במקרה שלך. אך לצערי איני בטוח שיוכל להועיל אם אכן את סובלת באמת ממחלת מנייר.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)