צלילות לאחר החלמה מברונכיטיס

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/01/2023 | 20:44 | מאת: נועה

היי אני כרגע בטיול הגדול וחולה בברונכיטיס. אני אמורה לסיים את הטיפול האנטיביוטי בעוד 5 ימים ועוד שבוע אני מגיעה להונדורס במטרה לצלול. רציתי לשאול כמה זמן לאחר החלמה מברונכיטיס אפק שלחזור לצלול? והאם 2 לאחר סיום אנטיביוטיקה זה כבר יהיה אפשרי? תודה רבה.

שלום לך נעה, מצטער שאיני יכול לתת תשובה אחראית ספציפית לשאלתך, אחרי ברונכיטיס מוכחת והרצון לחזור לצלילה אחרי כשבוע, שזה מוקדם מדי, ראוי לפחות להיבדק על ידי רופא שיאזין לריאות ולוודאי מעברים חופשיים.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)