טיפול בתא לחץ עם קוצב לב. האם יש מניעה?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

18/10/2022 | 09:40 | מאת: מירה

אני עם קוצב לב. מנסה לברר אם יש מניעה לטיפולים בתא לחץ. יש רופאים שאומרים שאין מניעה ויש רופאים שלא מאשרים. האם יש סיכון בכניסה לתא לחץ?

שלום לך, מזה שנים, אם איני טועה, מסוף שנות ה90, יצרני קוצבי הלב מיצרים קוצבים העומדים בתנאי הטיפול בתא לחץ ועובדה זו אמורה להיות כתובה במסמך סוג הקוצב. יש לברר זאת עם היצרן. הקרדיולוג המטפל צריך לדעת זאת.

04/05/2023 | 19:12 | מאת: אמה אשר

שלום! אני מעוניינת ב התא לחץ---- יש לי קוצב לב--- אפשרי? ---תודה!--דחוףף

04/05/2023 | 19:30 | מאת: NOT_FOUND

שלום! יש לי קוצב לב! אפשר טיפול עם קוצב לב? תודהההה

04/05/2023 | 19:34 | מאת: אמה אשר

שלום! יש לי קוצב לב--- אפשר טיפול ב תא לחץ? תודה!תשובה!

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)