טיפול בתשישות אחרי קוביד-19

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

02/10/2022 | 15:29 | מאת: עומר

האם ניתן לטפל בתופעות לונג-קוביד, וביניהן תשישות, באמצעות טיפול בתא לחץ? אני שואל עבור אבא שלי, שהוא בן 76 עם פרקינסון. יש אצלו החמרה משמעותית בתסמינים לא-מוטוריים של פרקינסון (במקרה שלו, תשישות, דיכאון/חוסר מוטיבציה והפרעות שינה) מאז שחלה בקוביד-19.

שלום לך, קיים רציונל רפואי לטיפול בתא לחץ לנפגעי תסמונת לונג קוביד, עדין לא מוכח דיו אך כדאי לנסות. פנה לאחד המרכזים באסף הרופא, איכילוב או באלישע שבחיפה.

02/10/2022 | 18:42 | מאת: עומר

מעולה, תודה רבה!

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)