נורופטיה בכפות הרגליה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

25/09/2022 | 05:22 | מאת: רענן

אני מתעניין בטיפול לנורופטיה בכפות הרגלים. בן 62 בריא יחסית. יתכן מעמוד השדרה, יתכן מתקופה שבה הייתי טבעוני וחוסר b12, או טרום סכרת, או סכרת קלה שנמשכת כעשור. שואל איזה לחץ מתאים לטיפול זה. לפי זה אבחר האם לשכור מכשיר לבית או מחוייב טיפול בלחץ גבוה בבית חולים. תודה רענן שמואלי

שלום לך, ראשית מן הראוי לעשות אבחנה מדויקת, האם מדובר על רקע סוכרתי או נוירולוגי אורטופדי, האם צריך MRI של עמוד שידרה ועוד. שנית, התאים "הביתיים" כיום אינם עומדים בתקנים של הרפואה ההיפרברית, לא מבחינה טיפולית ולא מבחינה בטיחותית.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)