שימוש באטמי אזניים עם חריץ בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

18/09/2022 | 16:26 | מאת: אלון

אני סובל מאז ומתמיד מלחץ באזניים בעת טיסות. משתמש באטמים עם חריץ שעוזרים לי בויסות הלחץ. האם ניתן להישתמש באטמים מסוג זה בטיפול בתא לחץ בלחץ של 1.6 אטמ מבלי להפחית מתועלת הטיפול?

שלום לך, לצערי איני מכיר אטמים אלה עם חריץ, לדידי אין להשתמש באטמי אוזניים בתא לחץ, שימוש העלול לגרום לחבלת לחץ. ממליץ לפנות לרופא א.א.ג שיבדוק איוורור האוזן התיכונה. (בדיקה הניקראת טיפנומטריה). פימפום נכון, פעולת השוואת לחצים יכול לפתור הבעייה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)