קשב וריכוז והפרעות התנהגות

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/09/2022 | 08:41 | מאת: אריה

יש לי 2 ילדות עם בעיות קשב וריכוז והבן גם עם התנהגות לא רגוע ומציק כל הזמן למסובבים אותו. ידוע לך אם זה יכול לעזור להם ואם כן כמה פעמים בשבוע ולכמה זמן ותקופה?

שלום לך, אכן בשנים האחרונות יש דיווחים על השפעה מיטיבה במקרים כגון אלה בטיפולי תא לחץ. לדעתי במידה ומיפוי מוח אכן מראה על הפרעה כל שהיא בזרימות דם לאזורים מסוימיים במוח אזאי יש רצאיונאל לסדרת טיפולים. פנה למרכז תא הלחץ באסף הרופא, להם הניסיון הגדול בנושא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)