קורס צלילה "כוכב אחד" | התייעצות לגבי מניעה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

14/09/2022 | 13:53 | מאת: דור

שלום רב אני מתכנן להשתתף בקרוב בקורס צלילה "כוכב אחד" באילת. יש לי את האבחנות הבאות: 1) תלסמיה מיינור 2) מחסור ב-G6PD 3) תסמונת גילברט (בילירובין גבוה) אני בן 28, בריא באופן כללי, לא נוטל תרופות כלשהן ובכושר סביר. רציתי לשאול: האם אחת מן ההבחנות / השילוב שלהן - עלול לסכן אותי במהלך צלילה, ומונע ממני השתתפות בקורס? אם יש צורך - אשמח להפניה לרופא מוסמך איתו אוכל להמשיך את ההתייעצות. בברכה, דור

שלום לך דור, כללית, איני חושב ששילוב שלושת האבחנות הללו מונעות מלהשתתף בקורס צלילה ספורטיבית. עליך כמובן לעבור בדיקה ואישור של רופא צלילה. תוכל למצוא רשימת רופאי צלילה באתר רשות הצלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)