האם יש מניעה לטיפולים בתא לחץ למי שעברה ניתוח גלאוקומה לפני 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

01/08/2022 | 16:25 | מאת: מיכל

לפני 4 חודשים עברתי ניתוח לטיפול בגלאוקומה שהוגדר כניתוח דעבר בהצלחה. מאז אני סובלת מכאבי ראש. בלי קשר כתוצאה מבעיות לונג קוביד אני סובלת מעייפות קשה. המליצו לי על טיפול בצא לחץ. האם יש מניעה לטיפול בעיקבות ההיסטוריה של הגלאוקומה?

שלום לך מיכל, במידה ורופא העיניים בדק ואכן החלמה מלאה, איני רואה בעיה. יש רק לשים לב בעת השוואת הלחצים באזנים בעת שעולה הלחץ - פימפום. לא לפמפם חזק מידי אלא בעדינות ובפימפומים קצרים. רופא תא הלחץ צריך לדעת זאת.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)