תא לחץ לטיפול בבעיות פוסט קורונה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

26/07/2022 | 23:20 | מאת: יעל

נאמר לי שמכונים המטפלים בלחץ עד 1.5 אטמוספרות לא נדרשים לאישור ממשרד הבריאות. האם זה נכון ? בנוסף, האם יש סכנה בלחץ אטמוספרי עד 1.5 וחמצן עד 90% ? האם יש תועלת ? הפרסום של יתרונות תא לחץ לבעיות פוסט קורונה נרחב, אבל מספר המכונים המורשים הוא ארבעה והזמינות נמוכה.

שלום לך יעל, על פי הנחיות משרד הבריאות כל תא לחץ טיפולי הפועל מעל אטמוספרה אחת חייב אישור של משרד הבריאות. גם בתאי לחץ עם לחץ נמוך מ 1,5 ATA יש סכנות בריאותיות אם לא פועלים נכון ובמיוחד סכנת התלקחות כתוצאה מאי ידע בשימוש באחוזי חמצן גבוהים.

27/07/2022 | 19:38 | מאת: יעל

תודה רבה על התשובה המהירה האינפורמציה מאוד עזרה יעל

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)