תא לחץ אחרי ניתוחי אבי העורקים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/07/2022 | 21:44 | מאת: ירון

שלום, בן 72, עברתי 2 ניתוחי לב פתוח לתיקון והחלפת אבי העורקים העולה, בחזה. גם המסתם האאורטלי הוחלף במסתם ביולוגי. האם זו הוראת נגד לטיפולים בתט לחץ ? תודה מראש

שלום לך, כללית, במידה והחלמת לשביעות רצון הרופא המטפל, אין לדעתי הוראות נגד על רקע הפרוצדורה הלבבית. רופא תא הלחץ צריך לקחת בחשבון את כל הפרמטרים על מנת למנוע בצקת ריאות על רקע אפשרות של אי ספיקה לבבית דווקה עם יציאה מהטיפול בתא הלחץ. ממליץ לבצע צילום חזה או CT חזה ובמידת הצורך תפקודי ריאות מלאים.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)