חזרה לצלילה לאחר ARDS

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

03/07/2022 | 02:04 | מאת: אנונימית

ערב טוב,מטופלת בשנות ה20 לחייה. רקע של סכרת סוג 1 ללא פגיעה באיברי מטרה.תעודת כוכב 2. לפני כחצי שנה במהלך ניתוח קיסרי חירום בהרדמה כללית במהלכו קושי באינטובציה עם ברונכוספזם ואספירציה עם התפתחות ARDS קשה משנית לכך עם הנשמה למשך כ 4 ימים. התאוששות הדרגתית במשך כמה ימים לאחר מכן וכעת אסימפטומטית. מעוניינת לחזור לצלול. מה התהליך ואילו בדיקות היא צריכה לעשות.

שלום לך, הבדיקות העיקריות המתבקשות הן בדיקות תפקודי ריאות מלאים וזאת אצל רופא ריאות שהוא גם רופא צלילה. בבית חולים כרמל במחלקת ריאות , פרופ' יוחאי אדיר או דר' אמיר אברמוביץ. באזור המרכז דר' ישראל טרייבר ברעננה. בהצלחה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)