שאלה על תא הלחץ שנפתח בבית חולים איכילוב

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/04/2022 | 19:04 | מאת: שאלה על תא הלחץ שנפתח באיכילוב

שלום לך יהודה מלמד, הבנתי שפתחו תא לחץ חדש באיכילוב ואני שוקל לעבור שם סדרת טיפולים שאלתי היא האם לדעתך יש את אותם היתרונות של הטיפול כמו באסף הרופא ואצלכם או שייתכן וזה קצת שונה מאחר והפרוטוקול הטיפולי והטכניקה שונה כמו שבאסף הרופא משחקים עם החמצן בכך שמורידים ומעלים ואז גורמים לייצור מוגבר של תאי גזע תודה על תשובתך!

שלום לך, אני כבר מזה זמן בגמלאות.לידיעתי רופאי תא הלחץ באיכילוב קיבלו הכשרתם באסף הרופא כך שסביר שפרופילי טיפולים זהים .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)