שימוש באטמי אוזניים בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

28/03/2022 | 15:09 | מאת: עדן

ד"ר מלמד שלום, לאחרונה משווקים בשוק אטמי אוזניים העשויים מסילקון שתפקידם לווסת את הלחץ על עור התוף תוך מניעת כאבים ולחץ באוזניים בהמראות. האם לטעמך אטמים מהסוג הנ"ל יכולים להקל על הסימפטומים בעליית לחצים בתוך תא הלחץ או שמא השימוש בהם יכול להוות סכנה לעור התוף? תודה!

שלום לך עדן, איני מכיר אטמי אזנים אלה, כללית, אין לחלוטין צורך באטמי אזנים על מנת להקל על השוואת לחצים, פעולה נכונה של פימפום פותרת הבעיה. אח\אחות תא לחץ אמורים להיות בקיאים בכך ולהדריך את המטופלים.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)