תא לחץ ופוסט טראומה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

28/04/2021 | 22:41 | מאת: מוטי

האם טיפול בתא לחץ יכול לתת מענה עבור פוסט טראומה ?לאחרונה קראתי אוסף מחקרים כמו כן ראיון עם פרופ שי אפרתי אודות הטיפול עד כמה שווה לנסות טיפול זה בפוסט טראומה ?

שלום לך מוטי, אכן מחקרים ראשונים מעודדים אלא באסף הרופא וגם בארה''ב מראים היתכנות טיפולית חיובית ובמיוחד גם אולי לאפשרות אבחון אובייקטיבי באמצעי הדמיה חדשים. לראייתי יש צורך במעקב רחב טווח ועוד מחקר מבוקר כפול סמיות על מספר גדול יותר על מנת לאשש ולהוכיח תוצאות אלה. ליתר פרטים מציע לפנות לדר קרן דואניס מובילת המחקר באסף הרופא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)