פירומליאגיה כאבים כרונים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/03/2021 | 13:03 | מאת: מוטי

שלום דוקטור אני סובל מפיברו ורציתי לשאול האם יש הסתברות כזאת שתא לחץ יכול לרפא לגמרי פיברו או שזה רק מוריד את הכאב ?

שלום לך, במחקרים האחרונים מראים שבסוגים מסוימים של פיברומיאלגיה אכן הטיפול עשוי להקל על התסמונת. לעניות דעתי אין עדין מחקר ארוך טווח ראוי עם מעקב שמוכיח שאפשר להשיג ריפוי מלא. לעיתים ולאחר זמן, יש צורך בכמה טיפולים חוזרים.

16/03/2021 | 12:54 | מאת: מרדכי

היי דוקטור אתה יכול לפרט לאיזה סוגים כן ואיזה לא ?

08/06/2023 | 12:19 | מאת: יהודית

בדכ בת. דרכים, חבלת ראש יש יותר סיכוי להפחתה משמעותית אבל צריך טיפולי תחזןקה...

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)