RE: כאבים אחרי ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/03/2021 | 11:43 | מאת: מוטי

שלום וברכה עברתי ניתוח בקע מפשעתי לפניי שנה וחצי וחזרתי לעשות ספורט לאחרונה והתחיל לי כאבים שמקרינים לאשך עישיתי את כל בדיקות הכל תקין כיררוגי מומחה אמר לי שכנראה זה זז טיפה לא משהו רציני וזה נוגע טיפה בעצב ומקרין לאשך ושזה יעבור עם הזמן והמקום יסתדר מעצמו רציתי לשאול האם תא לחץ עוזר במקרים כאלה ?

במידה ולאחר הניתוח הסיבה ללחץ היא בצקת מקומית, טיפול בתא לחץ במינון נכון של לחץ חלקי של חמצן, הטיפול עשוי לעזור. הדמיה ב MRI עשויה לתת אבחנה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)