טיפול בתא לחץ לצלקת בשל הקרנות

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/02/2021 | 18:07 | מאת: אסתר גלעד גרוסמן

בעקבות הקרנות רבות בבלוטות הלימפה בשל הוצאת סרטן גדול מהשד נוצרה צלקת. עתה אחרי 10 ש התפתחה נפיחות ביד ובבית השחי. שללו חזרת הסרטן. האם תא לחץ יעזור להחיות כלי הדם?

שלום לך אסתר, טיפול בנזקי קרינה נמצא בסל השירותים !! במידה ואכן האבחנה היא נזק קרינתי יש לדרוש טופס 17 מהקופה ולהתחיל סדרת טיפולים בתא הלחץ . מינוני החמצן הגבוהים הניתנים בתא הלחץ גורמים לחידוש כלי דם וטיפול זה הוא הטיפול היעיל ביותר לנזקי קרינה גם לאחר שנים רבות.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)